Ajankohtaista ja tarjouksia

 


Blomdahl-rei’ityspäivä 27.11. klo 13-17

Maahantuojan asiantuntija paikalla rei’ittämässä korvia Blomdahlin koruilla. Hän esittelee myös Löwengripin ihon- ja hiustenhoitotuotteita.  Hinta 10 € /korva sisältää korun ja rei’ityksen. Varaa rei’itysaika (09-505 1331) tai tule paikan päälle.

Löwengrip Care & Color nyt Kauniaisten Apteekissa!

Asiakkaiden toivomuksesta meiltä saa nyt myös LCC-sarjan tuotteita!

”Löwengrip Care & Color (LCC) tuotteet tasapainottavat herkkää ihoa ja hiuspohjaa sekä mukautuvat vaihteleviin ilmastonmuutoksiin. Kärsin itse allergiasta sekä astmasta ja minulla on todella herkkä iho.

Tuotteet on valmistettu ja kehitelty Ruotsissa. Ne ovat luotettavia ja pitävät lupauksensa, yhdistettynä ylellisiin mutta käytännöllisiin pakkauksiin.

Henkilöille, joiden heikkoutena on luksus ja jotka haluavat tehokkaita, mutta hellävaraisia tuotteita ikään katsomatta.”

ISABELLA LÖWENGRIP

Creative director LCC

 


Tarjouksessa marraskuussa:

Valikoitua kosmetiikkaa

-30 %

 


Herkkäihoisten korvakorut valikoimassamme

Meiltä saa myös ihoystävällisiä Blomdahl-korvakoruja!

korvakorut

Korut on valmistettu lääketieteellisestä muovista tai titaanista. Ne sopivat kaikille, erityisesti ne on suunniteltu nikkeli- tai kontaktiallergikoille. Malleja on sekä aikuisille että lapsille. Saatavilla on myös erillisiä koukkuja, joiden avulla voi tehdä mistä tahansa roikkuvista korvakoruista ihoystävälliset.

Hinnat alkaen 12,50 €.