Ajankohtaista ja tarjouksia

Avoimia työpaikkoja:

Kauniaisten apteekissa on tarjolla osa-aikatyötä asiakaspalvelusta innostuneelle reippaalle farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle (farmaseutin oikeudet).

Haemme myös osaavaa lääketeknikkoa/lääketyöntekijää kokopäiväiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu kassapalvelun, tavaralogistiikan ja muiden avustavien töiden lisäksi mm. markkinointiin liittyviä tehtäviä. Reipas, asiakaspalveluhenkinen asenne ja hyvät digi/tietotekniikkataidot ovat tärkeitä työssä menestymiselle.

 

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä työhakemuksesi ja cv:si sähköpostitse: kauniaisten.apteekki@apteekit.net. Tiedusteluihin vastaa Johtava proviisori Riikka Renko-Kaski puh. 09-505 1331.

 


Annosjakelupalvelu käynnistyi syyskuussa 2018

 

Meiltä voit tilata säännöllisessä käytössä olevat lääkkeesi jaeltuna kerta-annospusseihin.

Lääkkeiden annosjakelu on lääkkeiden ottamista helpottava palvelu, jossa asiakkaan säännöllisessä käytössä olevat tabletit ja kapselit on pakattuina kerta-annospusseihin. Pussit tilataan kahden viikon erissä. Annosjakelupalvelu sopii henkilöille, jotka haluavat helpotusta lääkkeiden päivittäiseen annosteluun. Farmaseuttinen henkilökuntamme auttaa arvioimaan oman lääkityksesi soveltuvuuden annosjakeluun. Annosjakelupalvelu on maksullinen (palveluhinnasto).

Lue lisää Oma-annospalvelusta


 Tarjouksessa joulukuussa:

 

Erilaisia joululahjaideoita!

 

 

 

SB12 250 ml suuvedet

-25 %  

 


Herkkäihoisten korvakorut valikoimassamme

Meiltä saa myös ihoystävällisiä Blomdahl-korvakoruja!

korvakorut

Korut on valmistettu lääketieteellisestä muovista tai titaanista. Ne sopivat kaikille, erityisesti ne on suunniteltu nikkeli- tai kontaktiallergikoille. Malleja on sekä aikuisille että lapsille. Saatavilla on myös erillisiä koukkuja, joiden avulla voi tehdä mistä tahansa roikkuvista korvakoruista ihoystävälliset.

Hinnat alkaen 12,50 €.