Kosmetiikka

 

Apteekista löydät laadukkaat ja turvalliset tuotteet myös kauneudenhoitoon. Kysy neuvoa meiltä. Apteekissamme sinua palvelevat kosmetiikkasarjoihin ja ihonhoitoon erikoistuneet henkilöt. Valikoimissamme on seuraavien yritysten kosmetiikkatuotteita:

A-DermaA-Derma

Hoitotuotteita erittäin kuivalle, herkälle sekä ärtyneelle iholle. Vaikuttavana aineena toimii ainutlaatuinen, ihoa rauhoittava ja hoitava kaurauute. A-Derman tuotteet sisältävät tehokkaasti ihoa kosteuttavia ja rauhoittavia hoitovoiteita sekä hellävaraisia, mietoja pesutuotteita, jotka sopivat koko perheelle myös vauvoille.

A-Derman kotisivut »

AcoACO LOGO

ACO perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACOn omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle, pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. vauvojen ihon hoitoon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.

Acon kotisivut »

AvèneAvene

Erityisesti herkälle iholle tarkoitetut Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen. Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Kaikki Avène-tuotteet valmistetaan ISO 9002 -laatustandardin mukaisesti. Tuotteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa. Avène-terveyslähdevesi on bakteriologisesti puhdasta ja sen pH-arvo on 7,5 eli lähes neutraali. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita.

Avènen kotisivut »

DucrayDucray

Sarja tarjoaa hellävaraisia tuotteita erilaisiin päänahan ongelmiin koko perheelle.

 

IDUN Minerals

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Sarjaan kuuluu myös meikkisiveltimiä sekä niille tarkoitettu puhdistusaine. Perustuotteet koostuvat 100% puhdistetuista mineraaleista, joista  on karsittu esim. nikkeli, kromi ja mikro-organismit. Perustuotteet eivät myöskään sisällä talkkia, öljyä, silikonia, hajusteita, vismuttia tai säilöntäaineita kuten parabeeneja, jotka voivat aiheuttaa ihon ärsytystä, ihottumaa tai allergisia reaktioita. Tuotteet ovat orgaanisia ja vedettömiä, mikä ehkäisee bakteerien kasvua. IDUN Minerals -tuotteet eivät tuki huokosia vaan antavat ihon hengittää. Miedolla koostumuksella on ihoa rakentava ja rauhoittava vaikutus.

IDUN Minerals kotisivut »

Löwengrip Care & Color LCC

Löwengrip Care & Color (LCC)  -tuotteet tasapainottavat herkkää ihoa ja hiuspohjaa sekä mukautuvat vaihteleviin ilmastonmuutoksiin.  Tuotteet on valmistettu ja kehitelty Ruotsissa. Ne ovat luotettavia ja pitävät lupauksensa, yhdistettynä ylellisiin mutta käytännöllisiin pakkauksiin. Henkilöille, joiden heikkoutena on luksus ja jotka haluavat tehokkaita, mutta hellävaraisia tuotteita ikään katsomatta.

La Roche-PosayLa_roche_posay

La Roche-Posayn tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa. Uusinta pakkausteknologiaa hyödyntämällä voidaan optimoida tuotteiden säilyvyyttä ja siten edelleen yksinkertaistaa tuotteiden koostumuksia. Kaikki La Roche-Posay-tuotteet testataan herkällä ja atopiaan taipuvaisella iholla, jolloin voidaan varmistaa niiden soveltuvuus herkimmällekin iholle.

La Roche-Posayn kotisivut »

SebamedSebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros, jonka pH on 5,5. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon. Näin Sebamed hoitaa ihoa säilyttäen sen oman suojamekanismin. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kostetutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Sebamedin kotisivut »

V 10 PLUSv10_plus

V 10 Plus Seerumit on japanilaisen Akiko Yokotan kehittämä erittäin laadukas ihonhoitosarja, joka on voittanut lukuisia palkintoja maailmalla. Sarja sisältää seerumeja ja vesipohjaisen kuorintageelin ihon yksilöllisiin tarpeisiin. Seerumeista on mahdollista räätälöidä täydellinen ihonhoitokokonaisuus sekoittamalla niitä keskenään. Seerumit eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä, parabeeneja tai hajusteita. Kuorintageeli valmistaa ihon vastaanottamaan seerumien vaikuttavat aineet. Se puhdistaa epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon hellästi myös herkältä iholta.

V 10 Plus kotisivut »

VichyVichy

Vichy-ihonhoitotuotteet pyrkivät ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaavat tuotteiden turvallisuuden. Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Vichyn kotisivut »