Kosmetiikka

Apteekista löydät laadukkaat ja turvalliset tuotteet myös kauneudenhoitoon. Kysy neuvoa meiltä. Apteekissamme sinua palvelevat kosmetiikkasarjoihin ja ihonhoitoon erikoistuneet henkilöt. Valikoimissamme on seuraavien yritysten kosmetiikkatuotteita:

ACO perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACOn omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle, pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. vauvojen ihon hoitoon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.

Acon kotisivut »

Kotimainen Atopik on apteekkien kautta myytävä ihonhoitosarja herkälle iholle. Raaka-aineet on valittu huolella ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisen herkkää ihoa. Tuotteiden teho perustuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on FI-Natura sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta. Atopikin vaikuttavia aineita esiintyy iholla myös luontaisesti, mikä tekee Atopik-tuotteista hyvin siedettyjä myös herkkäihoisille.

Atopikin kotisivut »

Erityisesti herkälle iholle tarkoitetut Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen. Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Kaikki Avène-tuotteet valmistetaan ISO 9002 -laatustandardin mukaisesti. Tuotteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa. Avène-terveyslähdevesi on bakteriologisesti puhdasta ja sen pH-arvo on 7,5 eli lähes neutraali. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita.

Avènen kotisivut »

Yhdysvalloissa valtavan menestyksen saanut CeraVe -tuotesarja on nyt saatavana Suomessa. CeraVe on kehitelty yhteistyössä amerikkalaisten ihotautilääkärien kanssa.  CeraVe sisältää kolmea eri keramidia (1, 3 ja 6-II), jotka auttavat korjaamaan ihoa ja vahvistamaan ihon suojamuuria. MVE-teknologian ansiosta iho tuntuu täyteläisemmältä ja kosteutetulta jopa 24 tunnin ajan. CeraVe-tuotesarja sopii koko perheelle ja on hajusteeton sekä hypoallerginen.

Sarja tarjoaa hellävaraisia tuotteita erilaisiin päänahan ongelmiin koko perheelle.

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Sarjaan kuuluu myös meikkisiveltimiä sekä niille tarkoitettu puhdistusaine. Perustuotteet koostuvat 100% puhdistetuista mineraaleista, joista  on karsittu esim. nikkeli, kromi ja mikro-organismit. Perustuotteet eivät myöskään sisällä talkkia, öljyä, silikonia, hajusteita, vismuttia tai säilöntäaineita kuten parabeeneja, jotka voivat aiheuttaa ihon ärsytystä, ihottumaa tai allergisia reaktioita. Tuotteet ovat orgaanisia ja vedettömiä, mikä ehkäisee bakteerien kasvua. IDUN Minerals -tuotteet eivät tuki huokosia vaan antavat ihon hengittää. Miedolla koostumuksella on ihoa rakentava ja rauhoittava vaikutus.

IDUN Minerals kotisivut »

La Roche-Posayn tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa. Uusinta pakkausteknologiaa hyödyntämällä voidaan optimoida tuotteiden säilyvyyttä ja siten edelleen yksinkertaistaa tuotteiden koostumuksia. Kaikki La Roche-Posay-tuotteet testataan herkällä ja atopiaan taipuvaisella iholla, jolloin voidaan varmistaa niiden soveltuvuus herkimmällekin iholle.

La Roche-Posayn kotisivut »

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros, jonka pH on 5,5. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon. Näin Sebamed hoitaa ihoa säilyttäen sen oman suojamekanismin. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kostetutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Sebamedin kotisivut »

Vichy-ihonhoitotuotteet pyrkivät ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaavat tuotteiden turvallisuuden. Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Vichyn kotisivut »