Välkommen till Grankulla Apotek!

Grankulla apotek är ett närapotek med bra betjäning

Som ett apotek med 100-åriga anor värnar vi fortsättningsvis om traditioner men med en modern touch. Vi hoppas att kunderna känner att de betjänas snarast möjligt med vänlighet och expertis hos oss. Vi betjänar både på svenska och finska enligt kundernas önskan.

Vi uppdaterar kontinuerligt vårt produktutbud enligt efterfrågan. Våra erbjudanden och kampanjer hittar man på hemsidan och Facebook. På  vår hemsida presenterar vi också nya produktserier.

Välkommen till ett närapotek med bra betjäning!

Hannes Wahlroos
Apotekare, farmacie doktor

 


APOTEKET INFORMERAR

Gör så här när du har ärende till apoteket under coronavirusepidemin:

  • Kom inte till apoteket om du har förkylningssymtom. Be i det fallet någon annan besöka apoteket för dig eller skaffa läkemedlen via apotekets nättjänst. Ditt närmaste nätapotek hittar du: nätapotekena.

 

  • Åldringar och personer med en primärsjukdom bör inte själva besöka apoteket. Om du hämtar ut mediciner för en sådan person, beakta smittorisken när du för medicinerna åt personen.

 

  • När du handlar för en annans räkning, ta med patientens FPA-kort och information om läkemedlen du ska ta ut. I Suomi.fi-tjänsten kan man skriva en elektronisk fullmakt som ger en annan person rätten att uträtta ens apoteksärenden.

 

  • Receptläkemedel expedieras tills vidare för högst tre månader åt gången. Egenvårdsläkemedel säljs en förpackning per kund.

 

  • I Finland har vi inte brist på läkemedel och man behöver inte skaffa stora mängder läkemedel hem bara för säkerhets skull.

 


 

Från Grankulla Apotek kan du beställa din regelbundna medicinering dosdispenserat i engångs-påsar!

Mera information genom att klicka nedan:

 


Grankulla Apotekface-logo